2017 AACC International Annual Meeting, October 8-11, San Diego, California, U.S.A.
- Voučko, B., Čukelj, N., Drakula, S., Novotni, D., Dujmić, F., Ćurić, D. Influence of High Intensity ultrasound treatment on bioactive compounds in buckwheat and pumpkin seed cake flour
31st EFFOST International Conference, 13-16.11.2017., Sitges, Španjolska.
- Vrana Špoljarić, I., Čukelj, N., Drakula, S., Voučko, B., Novotni, D., Ćurić, D. The influence of fermentation conditions on the exopolysaccharides and β-glucans content of barley sourdough
18. kongres pekarstva, mlinarstva i slastičarstva HRVATSKI PEKAR 2018., 13. travnja 2018., Varaždin:
- doc.dr.sc. Nikolina Čukelj Mustač PROSO U PEKARSKIM PROIZVODIMA
- dr.sc. Bojana Voučko Primjena bučine pogače u pekarskoj industriji
7th International Sourdough Symposium, June 6-8th 2018, Cork, Ireland
- Saša Drakula, Valentina Kovač, Marina Krpan, Dubravka Novotni, Nikolina Čukelj, Bojana Voučko, Mirjana Hruškar, Duška Ćurić. Sensory analysis of the odour of gluten-free bread with sourdough and pea flour addition
11. stručni skup Funkcionalna hrana u Hrvatskoj 04.07.2018, Zagreb
- doc.dr.sc. Nikolina Čukelj Mustač Proso i heljda; Rijetke i zaboravljene žitarice naših krajeva
20th International Conference on Food Science and Nutrition; ICFSN; Pariz, Francuska, August 2018
- doc.dr.sc. Maja Benković dobitnica nagrade za najbolju prezentaciju Influence of Cryo-Grinding on Particle Size Distribution of Proso Millet Bran Fraction
- Certificate for best presentation award
- dr.sc. Bojana Voučko sudjelovala kao Session Chair i s posterom Influence of Cryo-Grinding on antioxidant activity and amount of free phenolic acids, rutin and tyroslo in whole grain buckwheat and pumpkin seed cake
- Session Chair Certificate
9. međunarodni kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista Zagreb, 3.-5. listopada 2018.
- Sandra Balbino, Martina Dorić, Silvija Vidaković, Klara Kraljić, Dubravka Škevin, Saša Drakula, Bojana Voučko, Nikolina Čukelj, Duška Ćurić, CRYOGENIC GRINDING IN EVALUATION OF BIOACTIVE POTENTIAL OF PUMPKIN SEED CAKE
14. Bučijada, Ivanić-Grad, 20. listopada 2018.
- dr.sc. Bojana Voučko – Nutritivna svojstva bučine pogače i njezina primjena u pekarskoj industriji
Stručni seminar za pekare i slastičare, 27. 2. 2019., Poslovna zgrada tvrtke TIM ZIP, Zagreb
- dr.sc. Bojana Voučko – PRIMJENA NUSPROIZVODA PREHRAMBENE INDUSTRIJE I INOVATIVNIH TEHNOLOGIJA U RAZVOJU PEKARSKIH PROIZVODA ZA OBOLJELE OD CELIJAKIJE I ŠEĆERNE BOLESTI
19. kongres pekarstva, mlinarstva i slastičarstva HRVATSKI PEKAR 2018., 5. travnja 2019., Varaždin:
- dr.sc. Bojana Voučko – Potencijal obogaćivanja kruha prosenim i heljdinim posijama
- mag.ing. Matea Habuš – Pšenične posije u pekarstvu
- izv.prof.dr.sc. Sandra Balbino – POTENCIJAL PRIMJENE POGACA ULJARICA U PEKARSTVU
10th International Congress „Flour-Bread ′19” and the 12th Croatian Congress of Cereal Technologists „Brašno-Kruh ′19.”, 11 to 14 June, Osijek, Croatia
- Matea Habuš, Ana Antolić, Gabrijela Šišić , Bojana Voučko, Bojana Voučko, Nikolina Čukelj Mustač, Dubravka Novotni, Duška Ćurić – High-Intensity Ultrasound Treatment for Inactivation of Polyphenol Oxidase from Wheat Bran
- Voučko, B., Novotni, D., Buratović, A. , Drakula, S., Čukelj Mustač, N., Ćurić, D. – Influence of high intensity ultrasound on physical properties and bioactive components of buckwheat hulls
- Dubravka Novotni – GLIKEMIJSKI INDEKS KRUHA /GLYCAEMIC INDEX OF BREAD – Predavanje/Workshop Lecture
5th International Symposium on Gluten-Free Cereal Products and Beverages, June 26-28, 2019, Leuven, Belgium:
- Voučko, B., Novotni, D., Čukelj Mustač, N., Drakula, S., Jarni, K., Balbino, S., Ćurić, D. – Application of Pumpkin Seed Cake and Millet Flour in Improvement of Nutritive Value of Enriched Buckwheat Gluten Free Bread
- Novotni D., Štrkalj L., Nanjara Lj., Drakula S., Čukelj Mustač N., Voučko B., Ćurić D. – Physico-Chemical Properties of Gluten-Free Bread With Millet Bran Depending on the Particle Size
Seminar – Određivanje GI u keksima i bezglutenskim kruhovima namijenjenih potrošačima sa posebnim prehrambenim potrebama, 6.9.2019., Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Rijeka
Obavijesti o seminaru u Rijeci
- Duška Ćurić – Od nusproizvoda u preradi žitarica i uljarica do funkcionalne hrane primjenom inovativnih procesa
- Saša Drakula – Posije prosa i heljde kao izvori visokovrijednih sastojaka
- Sandra Balbino – Bučina pogača kao izvor visokvrijednih sastojaka i mogućnost njene primjene
- Marko Obranović – Pogače uljane repice i lana kao izvor visokvrijednih sastojaka i mogućnost njene primjene
- Matea Habuš – Pšenične posije kao izvor visokovrijednih sastojaka i mogućnosti njihove primjene
- Dubravka Novotni – Određivanje glikemijskog indeksa (GI) u prehrambenim proizvodima namijenjenim potrošačima s posebnim prehrambenim potrebama
17th Euro Fed Lipid Congress and Expo, 20-23 October 2019, Sevilla, Španjolska.